ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ 2024

Αξιότιμοι κύριοι/-ες,

Σας ενημερώνω για τις δράσεις/γεγονότα που αφορούν το σχολείο μας, τον μήνα Μάρτιο 2024:

Α)  01 Μαρτίου – 20 Μαρτίου: Εγγραφές Α Δημοτικού για το σχ. έτος 2024-25.

Β) 01 Μαρτίου: Εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων Α1, Α2 και Γ στο NOUVELLES στο Ωραιόκαστρο, στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Γνωρίζω το σώμα μου» και «Ταξίδι στη Μυθολογία» αντίστοιχα. Τιμή εκδρομής 9€.

Γ) 07 Μαρτίου: Τσικνοπέμπτη: Θα γίνει το πρώτο τρίωρο κανονικά (επίσης λειτουργεί κανονικά η πρωινή ζώνη και το ολοήμερο)  και μετά θα γίνει μια γιορτή (ανάλογα με τον καιρό στον προαύλιο χώρο ή στις αίθουσες), όπου οι μαθητές μπορούν να είναι ντυμένοι με στολές για καρναβάλια. Ο Σύλλογος Γονέων θα μοιράσει από ένα σουβλάκι σε κάθε μαθητή/-τρια.

Δ) 12 Μαρτίου: Εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων Β1, Β2, Ε1 & Ε2  στο εκπαιδευτικό κέντρο BEEWORLD στη ΒΠΕ Νέας Ραιδεστού  του Δήμου Θέρμης, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κήπος και Μέλισσες». Τιμή λεωφορείου 2€.

Ε) 20 Μαρτίου: Στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα με ονομασία «Μπαχαρικά και Αρώματα Της ελληνικής Γης» στο Γυμναστήριο. Συμμετέχουν όλες οι τάξεις με κόστος προγράμματος 5€,

Στ) 20 Μαρτίου: Επίδοση βαθμολογίας Β τριμήνου για τις τάξεις Γ, Δ, Ε και Στ στο σχολείο μας την τελευταία διδακτική ώρα 12:35-13:10. Ο τρόπος επίδοσης θα σας ανακοινωθεί εγκαίρως.

Ζ) 30 Μαρτίου: Τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη από τους μαθητές των τμημάτων Στ1 και Στ2 του σχολείου μας στην Αθήνα.

Θα ενημερωθείτε για κάθε δράση με ξεχωριστή ανακοίνωση (εφόσον αυτό χρειαστεί).

Με εκτίμηση

Σωτηρία Αγγελίδου